Camping qui pugui

Camping qui pugui

Quan les pràctiques gentrificadores d’AirBnB i els seus preus fan que ja no sigui una experiència assequible, uns joves d’esperit punk es van fixar en com les scooters elèctriques poden aparcar on sigui… i van tenir una idea molt anarcocapitalista…

Convertir qualsevol espai en un camping! Si les tendes de campanya o les autocaravanes també poden posar-se allà on sigui (ordenances municipals? de debò? qui vol ordenances municipals a Sillicon Valley?), Camping qui pugui permet geolocalitzar-les i llogar-les a través del sistema.

Un nou hite en la precarietat: ara, els expulsats dels pisos que es destinen a Airbnb no pden queixar-se perquè sempre poden allotjar-se a Camping qui pugui, on l’habitatge és tant barat que el pots robar per endur-te’l allà on et convingui són molt més barats. Tot són avantatges!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *